Extensions Breda

Voor de mooiste extensions in Breda komt u naar Nuevo Hairstyling. Kies voor de fascinerende veelvoud aan creatieve, modieuze stylingeffecten en kies voor Hairdreams extensions. U kunt extensions van dit toonaangevende merk in Breda laten aanbrengen door Nuevo Hairstyling. Maak meteen een afspraak.

Kies voor Hairdreams extensions en kom naar Nuevo Hairstyling in Breda
Wilt u extensions laten aanbrengen? Kom dan naar Nuevo Hairstyling in Breda. Wij maken gebruik van Hairdreams extensions. De extensions van Hairdreams worden voor 100% gevormd van natuurlijk haar en zijn verkrijgbaar in alle kleuren en verschillende diktes. Zo zijn deze extensions geschikt voor opvulling, volume, en verlenging. Hairdreams biedt ook diverse fashion extensions zoals fellere kleurtjes losse extensions of extensions met Swarovski crystals. Vanzelfsprekend kunnen we ook uw haar verlengen met de extensions en volume creëren. Wij denken graag mee over uw look. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste stijlen, kunnen wij u aan de look helpen die ervoor zorgen dat u straalt als nooit te voren.

Maak een afspraak
Kies voor de mooiste extensions en kom naar Nuevo Hairstyling aan het Graaf Hendrik III plein in Breda. Maak een afspraak of kom tijdens onze openingstijden gewoon eens binnen lopen. U bent van harte welkom!

Tel: 076-521 21 69

E-mail: Info@nuevohairstyling.nlAfspraak maken

pritie-nails

PRITIE NAILS
Graaf Hendrik III plein 33
4819 CJ Breda

Tel. 06 - 42 13 73 70
E-mail: pritienails@nuevohairstyling.nl

 

Nuevo Hairstyling
Graaf Hendrik III plein 33
4819 CJ Breda

076 - 521 21 69
info@nuevohairstyling.nl


  • Coupe soleil haar
  • Pijnlijke hoofdhuid
  • Kapsalons Breda
  • Haarmasker droog haar